Disclaimer

Disclaimer voor www.ambersboetiekwebwinkel.nl
Amber’s boetiek webwinkel (Kamer van Koophandel: 66370493), hierna te noemen Amber’s Boetiek, verleent u hierbij toegang tot www.ambersboetiekwebwinkel.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
Amber’s Boetiek behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid
Amber’s Boetiek spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Amber’s Boetiek.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Amber’s Boetiek nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Amber’s Boetiek.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Amber’s Boetiek, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

De waardering van www.ambersboetiek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.

Ontvang 5,- KORTING op je bestelling!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 5,- korting op je bestelling
Daarnaast blijf je ook op de hoogte van nieuwe collectie, leuke acties & kortingen

Je hebt je zojuist succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! Gebruik de kortingscode NIEUWSBRIEF om 5,- korting op je bestelling te krijgen