Wij doen ons uiterste best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De standaard is:  Op werkdagen voor 16:00 besteld binnen 1 – 2 dagen in huis. Wanneer u bestelling op zaterdag word geplaatst, word deze op dinsdag verzonden aangezien onze winkel op maandag gesloten is. 

Wij hanteren een standaard tarief voor verzenden van € 4,95

Gratis voor bestellingen vanaf 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL of DHL . Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Betalen

U kunt uw bestelling veilig betalen via Ideal of Afterpay.  Indien u gebruik maakt van de betaalmethode Afterpay rekenen wij een bedrag van  € 0,99 verwerking- en administratiekosten. 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.ambersboetiek.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Ook kunt u kiezen voor Betalen bij Afhalen. Indien u hier voor kiest, dient u, uw bestelling binnen 5 dagen na plaatsing en instemming met de overeenkomst ophalen te in de winkel. U kunt daar kiezen voor betaling per pin of contant.