U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u er voor kiest om uw gehele bestelling te retourneren, krijgt u ook de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien er sprake is van een omruiling zal Amber’s Boetiek de kosten voor het opnieuw verzenden van het desbetreffende product voor eigen rekening nemen.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, ongedragen en ongewassen, en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ambersboetiek.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: dit zijn onze voorwaarden voor de webwinkel. Voor aankopen gedaan in onze winkel, gelden andere regels. 

Stuur een e-mail naar info@ambersboetiek.nl met als onderwerp RETOUR
Vermeld in de email je naam, besteldatum, bestelnummer, welke artikelen retour komen en of er eventueel een omruiling moet plaats vinden of dat je graag je geld terug wilt hebben. Print het retourformulier uit, en vul deze in. Je vind deze op onze website. Het retourformulier dient mee gezonden te worden met de artikelen die retour komen.  Zonder aanmelding per e-mail en ingevuld retourformulier accepteren wij geen retouren!